Pražská tour
v Doomtrooperu 2012

Vince Diamond cup

 

Základní informace o turnaji

  • Datum konání: 17. 6. 2012 (neděle) od 9 hodin!!!!!!
  • Místo konání: Klub Mephit, Arbesovo náměstí 14, Praha 5, www.mephit.cz
  • Startovné: 300 Kč (mějte pokud možno přesně)
  • Formát: sealdeck – booster draft
  • Počet účastníku: 14

Herní balíček

Použité sady

  • Základní sady - 1x starter(60 karet)
  • Inkvizice – 4x booster (32 karet)

Celkem tak bude 92 karet na sestavení balíčku, přičemž hrací balíček musí obsahovat minimálně 40 karet. Karty jsou v angličtině, překlady obou edic budou zajištěny, na kartách platí text CZ verze. Platí, že všechny karty jsou povoleny a žádné karty nejsou omezeny!!!

Každý hráč si vybere jeden starter (sealdeck) a 4 boostery (na draftování). Pořadí na draftování bude dáno dle současného umístění v tabulce Pražské Tour 2012. Hráči, kteří se dosud Tour 2012 nezúčastnili, budou draftovat jako poslední.

Bude se hrát ve dvou skupinách po sedmi hráčích. Ve skupině bude hrát každý s každým. Nejlepší čtyři ze skupin postupují do čtvrtfinále, dále se pokračuje vyřazovacím způsobem. Hráči, kteří nepostoupí ze skupin a kteří vypadnou v play-off budou mezi sebou hrát o konečné umístění v turnaji.

Hry budou bez časového limitu. Hry ve skupině (včetně her o konečné umístění vypadnuvších hráčů) se budou hrát do 20 VB, čtvrtfinále na 25 VB, semifinále a zápas o třetí místo na 30 VB a finále se bude hrát do 35 VB. Pokud nějaká hra bude opravdu neúměrně dlouhá, organizátor si vyhrazuje právo vyhlásit pro každého hráče poslední 2 kola a po jejich skončení vyhraje hráč, který má více VB.

Od 09.00 bude probíhat registrace, placení startovného, fasování starterů a boosterů. Nejpozději v 10.00 začne rozbalování starterů, draftování a začne skládání balíčků. Poté začnou hry ve skupině (časově nelze předem určit).

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012