Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Sraz 10.11.2011

 

Dobrý den, vážení fanoušci Doomtrooperu, vítáme vás u pořadu "DT – Dohráno" s nabídkou těch nejzajímavějších okamžiků právě skončeného oficiálního srazu.

10. listopadu jsme byli svědky souboje dvou týmů pražského Doomtrooper poháru, kdy biglesovi svěřenci nastoupili proti týmu bicana. Bicanovci se v závěru snažili dotáhnout náskok biglesovy armády, leč díky pár herním chybám svého managera byla jejich snaha nakonec marná. K pozápasovému rozhovoru se nám podařilo odchytit kapitána bicanova družstva:

Pane Toshiro, pane Toshiro! Toshiro, pojďte sem k nám! V podstatě po pár minutách pobytu na stole, než jste byl odvlněn, jste stihl sestřelit dva soupeřovy bojovníky
No je to krásnej pož.. ten, no, já to neumim ani vyslovit.. krásnej zážitek. Střelba totiž není úplně moje to, no, ta doména.

Byl to hodně obtížný souboj dnes?
Bylo tyjo, hlavně psychicky pro mě, že to.. že jsem vlastně šel do hry když jsme prohrávali a ten tlak byl na mě

V závěru to bylo trošičku o nervy ke konci utkání
No v těchhle zápasech proti biglesový hromadě úkolů je to vždycky vyto.. vyšperkovaný, s tím se musí to no.. Ty skrytý agenti se musej holt líp využít, to sme úplně neto.. nevymysleli.

Děkujeme
Prosim

 

Druhé utkání, kde nastoupili proti sobě bican a Martin S., máme pouze ze záznamu, ale o to dramatičtější momenty se udály ke konci souboje, kde šance na vítězství obou aktérů byly poměrně vyrovnané. Oba borce tížil dluh u Bauhauské korporační banky, přičemž bican byl k vítězství blíže, jelikož konto jeho vítězných bodů dosáhlo magické třicítky.

Pomocí naší elektronické tužky si rozebereme poslední a nejdramatičtější chvíle střetnutí, kdy na tahu byl bican a ukrýval v ruce kombo, kterým chtěl zápas vítězně zakončit:

report-tuzka

Nejprve bican vykládá Bohem požehnaný (1), čímž chce navýšit počet svých akcí společně se třemi základními a jednou přidanou Čtvrtým oddělením na 7. Martin S. se ovšem nevzdává a kontruje Ukradenými dokumenty (2), čímž by bicanovy plány zhatil a připravil si tak šanci pro svůj velký finiš sabotáží.

Bican ale nezůstává pozadu a kdesi z rukávu vytahuje spásnou Malou domů (3), kterou použije na ukradené Bohem požehnaný. Šumy už jsou dávno v hrobě, po Luteránech na stole ani stopy a Zapuzení se také nekoná, takže bican získává potřebné akce, tráví je v meditacích, splácí dluh a s oroseným čelem slaví vítězství.

Za zmínku stojí i další utkání, tentokráte eMH vs. Kubas, které získalo právem přídomek „maratónské“. Po celých dvou a čtvrt hodinách hry se radoval i přes enormní snahu a množství kombo triků soupeře Kubas, který si tak připsal další cenné body do celkové tabulky.

To je pro dnešek vše a těšíme se opět nashledanou při dalším sledování dramatických momentů v pořadu „DT-Dohráno“.

Bican

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012