Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Přihlášení do poháru

Do Poháru se můžete přihlásit elektronickou poštou na e-mail hlavního organizátora, kterým je letos Bigles (e-mail: Konvalinka[zavinac]seznam.cz).

Hlavní registrace bude probíhat během ledna 2011.

Výběr startovného (150 Kč) od zaregistrovaných hráčů bude probíhat až do konce března 2011.

Kdo do 31. 3. 2011 nezaplatí startovné, bude z dalších pohárových her vyloučen. Tj. bude moci chodit hrát, ale jeho hry se již nebudou dále započítávat do celkových výsledků Poháru! Jedině pokud na dalších srazech bude platit jednorázový poplatek viz níže.

Jednorázová registrace do Poháru

Do poháru je možné se přihlásit i v jeho průběhu! I ti, kdo se nestihnou v průběhu ledna zaregistrovat a nebudou mít čas chodit hrát pravidelně, mohou si přijít zahrát s účastníky Poháru. Tyto výsledky se budou započítávat i do celkových výsledků poháru!

V reálu to bude znamenat, že hráč, který nebyl dosud zaregistrován, si přinese na „herní sraz“ balíček zkonstruovaný dle aktuálního formátu, pak si bude moci zahrát i s hráči Poháru. Toto ho, ale bude stát jednorázový poplatek do společného pohárového banku, ze kterého se budou kupovat ceny pro vítěze. Tento poplatek byl stanoven Radou B.K.B (Bauhauská korporační banka) na symbolických 50,-Kč.

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012