Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Vítězství ve hře

Vítězem hry se stává hráč, který získá jako první 30 VB. V případě že má hráč 30 vítězných bodů a dluh v B.K.B., vyhraje až po zaplacení dluhu.

Pokud oba hráči získají ve stejném okamžiku přes 30 VB (např. situace 35:32) vyhrává hráč s vyšším počtem VB (tedy ten co má 35 bodů). Do celkového součtu všech VB se pak počítá výsledek 35:32.

V případě rovnosti VB, tedy v situaci kdy oba hráči získají ve stejný okamžik 30 a více VB (pro dokonalou ilustraci za stavu 30:30, 31:31, atd.) hra pokračuje a každý hráč hraje normálně 1 (slovy: jedno) další kolo a ten kdo získá po odehrání svého kola více VB vyhrává. Takto pokračujte do doby než bude rozhodnuto nebo dokud oba nedolížete a nenastane remízová situace viz výše.

Při dolízání knihovny můžete pokračovat ve hře pokud máte vyloženého bojovníka schopného boje. Pokud dolížou oba hráči a mají vyložené bojovníky schopné boje, hra pokračuje po další 3 kola, poté zvítězí ten kdo má více vítězných bodů. Pokud máte stejně VB, stali jste účastníky remízové hry. Můžete si pogratulovat a jít si vsadit do nejbližší provozovny sazky :-).

V případě, že hráči na srazu nestihnout odehrát svoji poslední hru do zavírací doby herny, záleží zcela na jejich vlastní domluvě a selském rozumu jestli hru vyhraje ten, kdo má aktuálně více bodů nebo si hru zahrajou znovu jindy od začátku apod.

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012