Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Pravidla pro Pražský pohár 2011

Platí všeobecná pravidla hry Doomtrooper rozšířená o dokument upravující a doplňující pravidla pro aktuální formát - Války během finanční krize. Pravidla uvedená v tomto dokumentu jsou uvedena na tomto webu, kde je i možnost jejich stažení v doc formátu.

Ke stažení

Soutěžní pravidla (doc formát)

Dokument obsahuje informace o organizaci letošní soutěže - registrace, bodování, termín srazů apod.

Herní pravidla (doc formát), aktualizovaná k 21.2.2011

Dokument obsahuje doplňující či zpřesňující pravidla Doomtroopera platná pro Pražský pohár 2011. Modře označené jsou pravidla doplněná v průběhu roku.

S případnými nejasnostmi se buď podívejte na diskuzní forum (je slušná šance, že jsme tam již tuto nejasnost řešili), nebo napište na e-mail organizátorovi.

Největší změny

Oproti minulému roku jsou letos dvě velké změny. První z nich je již tradiční změna formátu. Po Kmenových válkách z minulého roku (a Korporačních válkách z roku 2009) jsme letoš přešli na Války během finanční krize. Projevem finanční krize, která po ekonomice dolehla i na Doomtrooper, je to, že v herním balíčku může být každá karta vždy maximálně v jedné kopii (jedinečný balík).

Druhou velkou změnou je změna bodování. Samozřejmě, že body budou za každou vítěznou hru, ale menším počtem bodu bude odškodněn i ten, kdo ve hře prohrál, a body budou i za účast na oficiálních srazech. Navíc odpadlo omezení, že každý hráč hraje s každým protihráčem jen jednou. Nyní je možnost odehrát s jedním protihráčem více her (a získat tím i více bodů). Uvidíme, jak se tento, letos premiérový, systém osvědčí v praxi.

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012