Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Sraz 12.5.2011

 

Týden s týdnem se sešel a opět nastal čas přibalit si do tašky paklík karet a pár kostek, vyrazit směr Dungeon a pokusit se získat dalších pár bodíků do poháru. Vzhledem k tomu, že s jednalo o jednu z posledních příležitostí, kdy na jaře nějaké ty body získat, tak jsem doufal v o něco hojnější účast, ale osm hráčů je více než ucházející. I když je pravda, že Zack dorazil jen na chvilku a bez karet, ale to je jen podružný detail :-).

Do poháru se toho také odehrálo docela dost. První hru odehráli Kach s eMH a v druhé se utkal Bigles, se svým mírně modifikovaným balíčkem, s DJ Styrlicem. V Biglesově balíčku jsem marně hledal nějakého bojovníka s hodnotou alespoň tři, ale zahlédl jsem jen duo netopýru, nějakého toho legionáře a mihl se tam i jeden zatoulaný Husar. Naproti tomu DJ Styrlic nastoupil s „těžkou kavalérií“ v podobě nadupaných bijců z Kybertroniku. Ač byl v bojovnících jasný nepoměr, tak přesto Bigles hru poměrně jednoznačně vyhrál.

DJ Styrlic ale jednoznačně kraloval v počtu odehraných her. Vedle hry s Biglesem stihl odehrát ještě jednu hru se mnou a další tři hry s Kachem. Celkem pět odehraných her za jeden večer je úctyhodný výkon.

Další hry spolu odehrály Roman s Herbertwestem. První hru opanoval Roman. Druhá hra vítěze neměla. I když, vítěze vlastně měla, ale nebyl to ani jeden z hráčů. Triumf totiž slavila prokletá karta jménem „Věčné prokletí“ a různé výklady jejího textu.

Uvidíme, na jakém způsobu ošetření této karty se domluvíme, ale její úplné zakázání jeví se mi jako optimální ( i když je mi jasné, že to téměř určitě neprojde).

Zhruba za 14 dní nás čeká Sealdeck, a do té doby je, podle informací od Biglese, možné hrát zápasy i do poháru ( a to i v průběhu sobotního Sealdecku). I samotný Sealdeck je bodově zajímavý, a mohl by s pořadím v poháru ještě zahýbat.

Na závěr nezbývá než dodat „Viva la Doomtrooper“ a těšit se na jisté vítězství v Sealdecku :-)

padlar

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012