Pražský pohár
v Doomtrooperu 2011

Sraz 17.3.2011

 

Reportáž z válečné zóny:

Konflikty neberou konce. Smrt si nevybírá. V bitevní vřavě jsou si všichni rovni... o tom se doposud přesvědčili všichni účastníci Pražského poháru... každá hra je jiná a rozhodují sebemenší zaváhání... Specificky 17.3. hned 10 účastníků! Premiérově se ukázal pracovně vytížený Padlar a vzal s sebou své oblíbené kmenové válečníky.

Temnota se rozrůstá... zoufale potřebujeme očistný plamen!

Rozmanitosti se meze nekladou, a přestože se nejčastěji objevují všelijaké variace na kouzelnické balíčky, vede Bigles se svým administračním deckem (jemuž body přináší tunelování válečných zón) demolice historických objektů a perzekuce ctihodných občanů, které nechává věznit a zabavuje jim majetek! Jen krůček ho dělí od temnoty, ze které nebude návratu! (A tento okamžik již kardinál předpověděl... Kniha zákona, sekce proroctví, oddíl VI. verš DCLXVI: "a přijme jméno Bonifác jenž Apoštolovým nefaritem se stane!")

Následován proradným Romanem (pravý neposkvrněný zplozenec) a jeho černou kacířskou chamratí, spřádaje plány ve Stahlerově paláci verbuje morálně padlé kacířské bezvěrce, kteří dychtivě plní jím plánované akce! Zatímco spokojení apoštolové si libují, jakého vojevůdce legií dokázali stvořit! Temnota je ovšem efektivní ve všech formách. Jak jsem postřehl jeden okamžik, objevil se na stole Nekromutant s Nazgarothem. Ďábelská to strategie!

Třetím do party je pak eMH, geniální stratég a zkušenostmi nabytý veterán, si razí svou cestu letošním ročníkem s typickým optimismem. Světlo je základem jeho balíčku, ale i on věří, že ve válce se smí všechno, a tak špinavě verbuje členy Bratrstva mezi temné přisluhovače ignorací nejvyšší autority, samotného kardinála!

Ostatní zatím zůstávají jen v závěsu a čekají na pravou chvíli kdy udeřit! Věřme, že zasáhne kartel a zamíchá situací. Jenže vše je zatím v rovině teorie, byrokraté brzdí snahy o rychlé zúčtování s bezvěrci, pravděpodobně i mezi politiky pronikli skrytí agenti! Nezbývá nám než dále riskovat životy svých bojovníků a HRÁT!

Zack

 

 
Vytvořil: padlar, 2011 - 2012